Dalmatinka
1993

 

Severina je započela dvodnevnu turneju u Chicagu u Hyatt Regency O'Hareu, koja je nastavljena u Las Vegasu u dvorani The Chelsea Hall koja je ugostila neka od najvećih svjetskih imena u svijetu glazbe kao što su Lady Gaga, Bob Dylan, Bruno Mars ...

Nekoliko tjedana prije koncerta, sve je bilo u znaku Severina. Veliki plakat pred hotelom Cosmopolitan u Las Vegasu bio je samo predaja onome što je bilo u samom hotelu - ime Severina bilo je u svakom kutku ovog luksuznog hotela kojeg su fotografirali fanovi iz cijele Amerike koji su došli na ovaj spektakl. Jedan od posjetitelja bio je Richard Jackson, koreograf Lady Gage, koji je Severini pomogao koreografiji.

 

 

 

 

 

Turneja 'Dobrodošao u kub' započela je 2012. godine; glazbeno-scensko-vizualni spektakl, pod režijom Tomaža Pandura, jednog od najnagrađivanijih europskih kazališnih redatelja, produkcijski je bio na razini svjetskih koncerata te je oborio sve rekorde posjećenosti rasprodanih regionalnih dvorana.

Turneju je vidjelo više od 100 000 ljudi.

 

U prosincu 2008. godine započela je turneja “Zdravo Marijo” po cijeloj regiji; obuhvatila je sve velike gradove u državama bivše Jugoslavije. Turneja je krenula iz Zagreba, da bi svoj vrhunac doživjela 17. listopada 2009. godine u prepunoj beogradskoj Areni, gdje je Severina održala koncert pred 20 000 ljudi. Nakon turneje, izdan je drugi Severinin live DVD, koji je nosio naziv “Tridesete uživo” te je na ovim prostorima bio prvi live DVD u Blu-ray tehnologiji

 

 

 

 

 

 

 

 

Virujen u te (najbolje uživo!) drugi je album uživo hrvatske pop pjevačice Severine, objavljen 2002. godine.

Virujen u te (najbolje uživo!) drugi je album uživo hrvatske pop pjevačice Severine, objavljen 2002. godine u Hrvatskoj u izdanju diskografske kuće Dallas Records. Album je snimljen 13. prosinca 2001. godine na koncertu u Zagrebu, u sklopu koncertne turneje "Virujen u te". Na albumu se nalazi osamnaest pjesama sa svih studijskih albuma od albuma "Severina" iz 1992. godine. S albuma izdan je jedan singl, pjesma "Pogled ispod obrva".

Album je nagrađen zlatnom pločom.