SEVERINA POSTIGLA REKORDAN USPJEH U REGIJI SA SVOJIM PREMIUM VIBER NALJEPNICAMA

SEVERINA POSTIGLA REKORDAN USPJEH U REGIJI SA SVOJIM PREMIUM VIBER NALJEPNICAMA

21.06.2019.

Severinin Premium Viber paket naljepnica u prvih mjesec dana postigao nevjerojatnih 300 000 downloada

 

 

Samo mjesec dana nakon lansiranja svog premium paketa naljepnica na Viberu - najpopularnijoj aplikaciji za poruke u našoj regiji - Severinine naljepnice preuzete su više od 300.000 puta, što je trenutni regionalni rekord u 2019. godini!

Korisnici Vibera su tijekom proteklih tjedana međusobno razmijenili Severinine naljepnice nevjerojatnih 1,65 milijuna puta, što je dovelo do toga da se njezini fanovi pridruže njezinoj zajednici na Viberu - koja sada ima preko 165.000 članova i među najaktivnijim je zajednicama u regiji.

 

Severinin premium Viber paket naljepnica možete skinuti na linku: https://vb.me/d29b03

Severininoj zajednici na Viberu možete se pridružite na linku: https://vb.me/297291

 

Hvala vam, mili moji! Neizmjerno sam vam zahvalna za ljubav i strast koju ste mi pokazivali tijekom  karijere, a koju ste sad i u tolikoj mjeri podijelili kroz moje Viber naljepnice i unutar naše Viber zajednice. Kada dajete ljubav - dobivate ljubav natrag, a ja osjećam vašu ljubav svakim danom! - komentirala je Severina ovaj veliki uspjeh.

 

Severinin premium paket naljepnica na Viberu lansiran je sredinom svibnja, zajedno s njezinim najnovijim albumom 'Halo' te su odmah pobudile rekordan interes u cijeloj regiji. Fanovi su najbolje reagirali na naljepnicu „Nedostaješ mi“, koju su podijelili 135.970 puta, nakon čega slijedi „Ja sam djevojka sa sela“ i 124.246 downloada te „Laku noć“ s 109.820 downloada, dok je anketa na Severinoj zajednici na Viberu pokazala kako je omiljena pjesma fanova s njezinog novog albuma ' Popila', s preko 5.500 glasova i 'Mrtav bez mene', s više od 4.800 glasova članova Viber zajednice. Severinina zajednica na Viberu sadrži njezine ekskluzivne fotografije, videa i tekstualne poruke, datume i lokacije njezine turneje, kao i poruke podrške raznim humanitarnim akcijama.

 

- S obzirom da je Severina jedna od najvećih zvijezdi u našoj regiji, bili smo uvjereni da će njezine naljepnice i zajednica na Viberu postići veliki uspjeh među našim korisnicima, ali rezultati u prvih mjesec dana nadmašili su sva naša očekivanja. Vidljivo je da je njezina ekspresivna, dinamična i atraktivna pojava sjajno odjeknula na Viberu, što je najbolji dokaz našeg međusobnog postignuća. Uvjereni smo da će se ta suradnja u budućnosti samo diverzificirati i ojačati, koristeći sve user-friendly i interaktivne značajke Viber platforme za opće zadovoljstvo Severine i njezinih obožavatelja - rekla je Daniela Ivanova, direktorica za poslovni razvoj, Rakuten Viber Central i Eastern Europa.

Severinine naljepnice bit će besplatne za preuzimanje na Viber Sticker Marketu sljedeća dva mjeseca, jednom kad su skinute, mogu se razmjenjivati čak i nakon isteka tog razdoblja.

 

 

05.06.2019.

"U svom filmu" gost - Severina

Urednica i voditeljica emisije "U svom filmu" Tončica Čeljska večeras u 20.05 na Prvom programu HTV-a ugošćuje jednu od najvećih estradnih zvijezda s ovih prostora, Severinu Kojić. U svom prvom velikom televizijskom intervjuu nakon dugo vremena Severina se prisjetila svih faza svoje karijere, ali i otkrila kako se i danas sa istim entuzijazmom prihvaća novih projekata. Također je progovorila i o ljepoti, starenju i izazovima majčinstva. U emisiji o "fenomenu Severine" i svojoj suradnji i prijateljstvu s njom govore i Goran Bregović, ZdravkoČolić, Haris Džinović te Petar Grašo.     http://hrtprikazuje.hrt.hr/516656/u-svom-filmu-4-lipnja-gostuje-severina?jwsource=cl    

pročitaj više
SPEKTAKULARNOM PROMOCIJOM, SEVERINA PREDSTAVILA NOVI ALBUM 'HALO'

17.05.2019.

SPEKTAKULARNOM PROMOCIJOM, SEVERINA PREDSTAVILA NOVI ALBUM 'HALO'

Album 'Halo' donio je posve novi zvuk, a koliko je s njim ''pogodila'' govori i činjenica da su nove pjesme na YouTube-u preslušane već preko 230 milijuna puta

pročitaj više
SEVERINA NAJAVLJUJE JEDINSTVENU SURADNJU S VIBEROM

14.05.2019.

SEVERINA NAJAVLJUJE JEDINSTVENU SURADNJU S VIBEROM

Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja će dobiti vlastiti Viber paket naljepnica

pročitaj više
SEVERINA U NOVOM SPOTU ZA PJESMU 'DALEKO TI KUĆA' SAMA SEBI OŠIŠALA KOSU

11.04.2019.

SEVERINA U NOVOM SPOTU ZA PJESMU 'DALEKO TI KUĆA' SAMA SEBI OŠIŠALA KOSU

Severinin album 'Halo', objavljen u veljači, opravdao je titulu ''najiščekivanijeg albuma u regiji''. Naime, na digitalnim platformama Deezer i Spotify već mjesec dana je najslušaniji album u cijeloj regiji, dok na YouTube-u također bilježi izvrsne rezultate. Nove pjesme preslušane su preko 220 milijuna puta, što je sjajan pokazatelj koliko publika uživa u onome što Severina u posljednje vrijeme radi. Stoga će ih zasigurno obradovati vijest da će u ponedjeljak 15.04.2019., točno u podne, na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici premijerno moći vidjeti videospot za pjesmu 'Daleko ti kuća'.   Spot, kao i uvijek u Severininom slučaju, obiluje metaforičkim značenjima. Ovog puta na simboličan način prikazuje životne promjene. Prvo tuga, a zatim rezanje kose do slobode na kraju. Severina simbolično, ženski (sama sebi) reže kosu, jer svaka žena koja teži promjeni prvo promijeni frizuru. S novom frizurom u novo poglavlje života. Spot, čiju ekranizaciju potpisuje Ljubba Stefanović, rađen je po tematici teksta kojeg, uz glazbu, potpisuje Jala Brat, dok je direktor fotografije Igor Lazić -  dobitnik mnogih nagrada na filmskim festivalima.   „Kad radim za Severinu,  inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za 'Daleko ti kuća' rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su se krenule redati i nastao je scenarij. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Nitko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija“ – izjavio je Ljubba.  

pročitaj više