SEVERINA POSTIGLA REKORDAN USPJEH U REGIJI SA SVOJIM PREMIUM VIBER NALJEPNICAMA

SEVERINA POSTIGLA REKORDAN USPJEH U REGIJI SA SVOJIM PREMIUM VIBER NALJEPNICAMA

21.06.2019.

Severinin Premium Viber paket naljepnica u prvih mjesec dana postigao nevjerojatnih 300 000 downloada

 

 

Samo mjesec dana nakon lansiranja svog premium paketa naljepnica na Viberu - najpopularnijoj aplikaciji za poruke u našoj regiji - Severinine naljepnice preuzete su više od 300.000 puta, što je trenutni regionalni rekord u 2019. godini!

Korisnici Vibera su tijekom proteklih tjedana međusobno razmijenili Severinine naljepnice nevjerojatnih 1,65 milijuna puta, što je dovelo do toga da se njezini fanovi pridruže njezinoj zajednici na Viberu - koja sada ima preko 165.000 članova i među najaktivnijim je zajednicama u regiji.

 

Severinin premium Viber paket naljepnica možete skinuti na linku: https://vb.me/d29b03

Severininoj zajednici na Viberu možete se pridružite na linku: https://vb.me/297291

 

Hvala vam, mili moji! Neizmjerno sam vam zahvalna za ljubav i strast koju ste mi pokazivali tijekom  karijere, a koju ste sad i u tolikoj mjeri podijelili kroz moje Viber naljepnice i unutar naše Viber zajednice. Kada dajete ljubav - dobivate ljubav natrag, a ja osjećam vašu ljubav svakim danom! - komentirala je Severina ovaj veliki uspjeh.

 

Severinin premium paket naljepnica na Viberu lansiran je sredinom svibnja, zajedno s njezinim najnovijim albumom 'Halo' te su odmah pobudile rekordan interes u cijeloj regiji. Fanovi su najbolje reagirali na naljepnicu „Nedostaješ mi“, koju su podijelili 135.970 puta, nakon čega slijedi „Ja sam djevojka sa sela“ i 124.246 downloada te „Laku noć“ s 109.820 downloada, dok je anketa na Severinoj zajednici na Viberu pokazala kako je omiljena pjesma fanova s njezinog novog albuma ' Popila', s preko 5.500 glasova i 'Mrtav bez mene', s više od 4.800 glasova članova Viber zajednice. Severinina zajednica na Viberu sadrži njezine ekskluzivne fotografije, videa i tekstualne poruke, datume i lokacije njezine turneje, kao i poruke podrške raznim humanitarnim akcijama.

 

- S obzirom da je Severina jedna od najvećih zvijezdi u našoj regiji, bili smo uvjereni da će njezine naljepnice i zajednica na Viberu postići veliki uspjeh među našim korisnicima, ali rezultati u prvih mjesec dana nadmašili su sva naša očekivanja. Vidljivo je da je njezina ekspresivna, dinamična i atraktivna pojava sjajno odjeknula na Viberu, što je najbolji dokaz našeg međusobnog postignuća. Uvjereni smo da će se ta suradnja u budućnosti samo diverzificirati i ojačati, koristeći sve user-friendly i interaktivne značajke Viber platforme za opće zadovoljstvo Severine i njezinih obožavatelja - rekla je Daniela Ivanova, direktorica za poslovni razvoj, Rakuten Viber Central i Eastern Europa.

Severinine naljepnice bit će besplatne za preuzimanje na Viber Sticker Marketu sljedeća dva mjeseca, jednom kad su skinute, mogu se razmjenjivati čak i nakon isteka tog razdoblja.

 

 

SEVERINA PONOVNO NAJAVLJUJE SURADNJU S VIBEROM, STIŽU NOVE “MAGIC TOUR” NALJEPNICE

19.12.2019.

SEVERINA PONOVNO NAJAVLJUJE SURADNJU S VIBEROM, STIŽU NOVE “MAGIC TOUR” NALJEPNICE

Severina je prva i jedina zvijezda u regiji koja je ostvarila suradnju sa Viberom, a s obzirom na fantastičan uspjeh prvih, stižu nam druge „naljepnice”!  

pročitaj više
SEVERINA ODRŽALA NAJEMOTIVNIJI KONCERT U ŽIVOTU PRED PREPUNOM ARENOM ZAGREB

08.12.2019.

SEVERINA ODRŽALA NAJEMOTIVNIJI KONCERT U ŽIVOTU PRED PREPUNOM ARENOM ZAGREB

S više od 20 tisuća ljudi, Severina oborila rekord Arene Zagreb, srušivši svoj vlastiti iz 2013. godine

pročitaj više
BEOGRAD SEVERINU DOČEKAO KAO KRALJICU

24.11.2019.

BEOGRAD SEVERINU DOČEKAO KAO KRALJICU

Severina svoju “The Magic Tour” turneju rasprodaje u rekordnom roku

pročitaj više
SEVERINA IZAZVALA NEZAPAMĆENI INTERES ZA KONCERTNI SPEKTAKL

17.11.2019.

SEVERINA IZAZVALA NEZAPAMĆENI INTERES ZA KONCERTNI SPEKTAKL

Spektakularno otvaranje Severinine velike regionalne turneje 'The Magic Tour', započelo je baš onako kako i samo ime kaže – magično. Dva i pol sata čistog glazbeno-vizualnog užitka, kako za publiku, tako i za Severinu, rasprodana Spaladium Arena i dva sata prije početka koncerta blokiran promet ulicama oko nje, na najbolji mogući način opisuju ono što se događalo u subotu navečer u Splitu.   Na tu situaciju se tijekom koncerta osvrnula i sama Severina i to tijekom izvođenja pjesme 'Grad bez ljudi'':   ''Da li je večeras Split grad bez ljudi? Da li su večeras baš svi ovdje u Areni''? – nakon čega se začuo gromoglasni pljesak i vrisak, što je značilo da su se svi prisutni složili sa Severinom. A među prisutnima je bio i Dino Merlin, koji je došao čak i Sarajeva, baš kao i na prošlu Severininu turneju, te Doris Dragović, koja je stigla i prije koncerta, kako bi pozdravila i podržala Severinu.   Zanimljiva situacija odvijala se i ispred Spaladiuma, gdje su se zatekli svi oni koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica. No, zahvaljujući najboljem ozvučenju na ovim prostorima, nesmetano su mogli uživati u najvećim Severininim hitovima i izvan dvorane. Osim sjajnog ozvučenja, produkcija je uključivala isto takvu rasvjetu, scenu, režiju, kostime, plesače, gudače, bend i naravno - Severinu, koja je blistala.   ''Znate, ja sam samo na svim licima vidjela osmjeh i da se svi vesele… I da, vidjela sam sreću, stvarnu, iskrenu, bez filtera… E, tako je bilo na ovom koncertu. Neopisiva sreća publike i svih nas na bini, bili smo kao neka djeca željni zabave i dobro smo se proveli, vladala je neka konstantna sreća. Kao roditelji doveli djecu, pa postali djeca. Mislim da nitko u dvorani nije sjedio. Jedna velika ljubav u zraku ljudi željnih lijepih trenutaka. Predivna energija, zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj bajci. Kreativi, bendu, dizajnerima kostima na prelijepim kostimima, plesačima, gudačima, tehnici, organizaciji, svima koji su vrijedno radili dva mjeseca. Vidimo se u Beogradu i jedva čekam tu magičnu noć!'' – izjavila je Severina, na koju su posebno ponosni njeni Splićani, koji su komentirali kako u Splitu nikada nije održan ovakav koncert, zbog čega ni ne čudi da je upravo ovo najprodavaniji koncert u Splitu ikada, s preko 12 tisuća prodanih ulaznica.  

pročitaj više